Finansielle muligheter i nedgangstider

Jobbmuligheter har fått sin del av motgang i løpet av året. Overalt i overskriftene ser det ut til at fjernarbeid er i nedgang, og arbeidsledigheten har steget litt høyere i juni i år i flere amerikanske stater, ifølge nylig data fra US Bureau of Labor Statistics.

Imidlertid, ifølge den siste uken, slapp jobbsøkeplattformen Indeed noen nyheter som kan gi håp til mange fortvilte jobbsøkere. Ifølge nettstedet er det minst 10 jobber som opplever betydelig vekst for øyeblikket, som ikke blir utnyttet eller verdsatt som de burde bli av de som søker jobber, eller til og med fjernarbeid.

Forskerne hos Indeed kom til sine konklusjoner ved å analysere roller, i sanntid, på deres jobbplattform som oppfylte kriteriene for å være “jobbmuligheter med høy vekst og liten interaksjon, med betydelig inntektspotensial.”

Derfor er det lurt å søke på mindre populære fjernarbeidsplasser

Dette er grunnen til at du bør inkludere “lav-interaksjon” jobbmuligheter som en del av jobbsøkestrategien din, spesielt hvis du leter etter fjernarbeid:

1. Redusert konkurranse
Hvis det er færre søkere til samme stilling, har du redusert konkurranse og større sjanse for å bli lagt merke til av ansettelsesledere, sammenlignet med de mer populære, konkurransedyktige rollene.

2. Raskere ansettelsesprosess
Med færre kandidater betyr det at det er færre søknader for ansettelseslederen og rekrutteringsteamet å gå gjennom. De vil ikke bli overveldet av søknader, noe som gjør det mye enklere for deg å få jobben, da de vil kunne gjennomføre intervjuer og ta en ansettelsesbeslutning raskere.

3. Unik kompetanseutvikling
Disse lav-interaksjon fjernarbeidene som tilbyr høy vekst, god betaling og stor etterspørsel, blir ofte oversett av allmennheten (åpenbart). Som et resultat får du en konkurransefordel ved å sikre en av dem. Gjennom dine unike erfaringer, kan du utvikle spesialiserte ferdigheter som skiller deg ut på arbeidsmarkedet i fremtiden.

4. Ikke behov for grad
Til slutt, mange av rollene som er oppført nedenfor har ikke bare muligheten til å være fjernarbeidsplasser, men de er også tilgjengelige for deg selv om du ikke har en grad. De er jobber med høy vekst, noe som betyr at selv uten en grad, kan du utvikle en karriere og få en anstendig til høy lønn med disse stillingene.

Derfor, generelt sett, å sikte på jobbmuligheter som er lite populære blant jobbsøkere, men sterkt etterspurt i sine respektive bransjer og blant arbeidsgivere, er et strategisk trekk som kan hjelpe deg med å maksimere sjansene dine for suksess med å sikre roller som tilbyr karrierevekstpotensial.

Topp 5 fjernarbeidsplasser med etterspørsel i 2024

Av de 10 rollene som blir nevnt av Indeed i rapporten, er her noen av dem som kan utføres eksternt:

1. Ekstern dokumentanmelder/dokumentanmeldelsesspesialist

Dette er en godt betalt rolle med sterk etterspørsel som du kan få uten behov for en grad. Den har for øyeblikket en økning på 975% i jobbandel, og offentlige etater og helseorganisasjoner er de som oftest annonserer denne rollen. Og det beste av alt: du trenger ikke en grad for å få denne jobben.

2. Ekstern boliglånskonsulent

Dette er en annen godt betalt rolle med sterk etterspørsel som du kan få uten behov for en grad. Den har for øyeblikket en økning på 592% i jobbandel, og USA har en av verdens største boliglånsindustrier, noe som gjør denne rollen svært ettertraktet. Gjennomsnittslønnen for en boliglånskonsulent i USA er $50,839.

3. Ekstern forsikringsmegler

Forsikringsmegler kommer på listen over etterspurte fjernarbeidsplasser som vanligvis blir oversett, med en økning på 424% i jobbandel ifølge Indeed. Forsikringsmegler er en viktig del av økonomien, og de jobber innenfor flere bransjer, som reiseliv, helsevesen, eiendom og bygg, dyrepleie, underholdning, gjestfrihet og turisme. Som en forsikringsmegler i USA kan du få denne rollen uten en grad og få en gjennomsnittlig lønn på $92,845.

4. Ekstern sertifisert atferdsanalytiker

BCBA-er jobber innenfor helsesektoren for å utvikle og implementere intervensjonsplaner for pasienter med atferdsmessige utfordringer. Denne givende rollen kan utføres eksternt, men i motsetning til de andre jobbene som er oppført ovenfor, krever den en grad, vanligvis en mastergrad i anvendt atferdsanalyse. Denne rollen opplever for øyeblikket en økning på 397% i jobbetterspørsel og har en gjennomsnittslønn på $72,820.

5. Ekstern skattemanager

Skattemanager er den neste jobben på listen. Hvis du liker å jobbe med tall, overholdelse og rapportering, kan du finne at denne rollen passer perfekt for deg. Skattemanagere opplever for øyeblikket en økning på 241% i jobbandel ifølge Indeed, og du kan forvente å tjene $142,437 i gjennomsnitt, noe som gjør dette til den best betalte jobben på listen. Vanligvis forventes det at du har en grad, vanligvis i regnskap eller finans. Ekstra sertifiseringer som er regulerende eller skattespesifikke kan også hjelpe.

Forhåpentligvis vil disse fem rollene inspirere deg i jobbsøket ditt, som en påminnelse om at det er mer med fjernarbeid enn det som møter øyet. Ved å grave rundt og se på jobbområder som ikke blir servert nok, kan du oppdage flere lukrative karrieremuligheter og utvikle en unik konkurransefordel på arbeidsmarkedet.

Ofte stilte spørsmål om jobbsøk og fjernarbeid:

1. Hvilke fordeler er det ved å søke på mindre populære fjernarbeidsplasser?
– Redusert konkurranse gir større sjanse for å bli lagt merke til av ansettelsesledere.
– Raskere ansettelsesprosess da det er færre søknader å gå gjennom.
– Unik kompetanseutvikling som skiller deg ut på arbeidsmarkedet.
– Ikke behov for grad for å få disse jobbene.

2. Hvilke jobber opplever for øyeblikket betydelig vekst innen fjernarbeid?
– Ekstern dokumentanmelder/dokumentanmeldelsesspesialist med en økning på 975% i jobbandel.
– Ekstern boliglånskonsulent med en økning på 592% i jobbandel.
– Ekstern forsikringsmegler med en økning på 424% i jobbandel.
– Ekstern sertifisert atferdsanalytiker med en økning på 397% i jobbandel.
– Ekstern skattemanager med en økning på 241% i jobbandel.

3. Trenger jeg en grad for å få disse jobbene?
– Ekstern dokumentanmelder/dokumentanmeldelsesspesialist og ekstern boliglånskonsulent krever ikke en grad.
– Ekstern forsikringsmegler kan også fås uten en grad.
– Ekstern sertifisert atferdsanalytiker krever vanligvis en mastergrad i anvendt atferdsanalyse.
– Ekstern skattemanager har vanligvis krav om en grad, vanligvis i regnskap eller finans.

For mer informasjon og tilgang til ledige jobber innen fjernarbeid, kan du besøke Indeed sin nettside: Indeed.