Ny stillingsmesse arrangeres ved Palestinsk Regional Medical Center

Workforce Solution arrangerer en stillingsmesse ved Palestinsk Regional Medical Center onsdag 21. februar. Møt ansettelsesledere for kliniske, kliniske støtte- og ikke-kliniske stillinger,” sa Becky Dedo Falconer, direktør for vekst og utvikling ved PRMC. “Vi ser frem til å se dere der.”

PRMC har for øyeblikket 49 ledige stillinger oppført på sin nettside. Søkere bør ta med seg førerkortet, personnummerkortet og eventuell annen form for ID. Dersom de har et permanent oppholdskort og kan arbeide her, bør de ta med alt de trenger for å søke på en jobb, inkludert en CV hvis de har en, uttalte Joann Swain, Business Services Representative for Workforce Solutions.

Ifølge PRMCs nettside tilbyr de omfattende frynsegoder, inkludert konkurransedyktig lønn, helsetilbud og muligheter for faglig utvikling. “Vi er stolte av å være kåret til beste arbeidsplass seks år på rad, og vi er glade for å samarbeide med Texas Workforce Solutions om vår første ansettelsesmesse denne kvartalet,” sa Falconer.

PRMC er en likestillingsarbeidsgiver som fremmer mangfold og inkludering i sitt helsefellesskap, ifølge deres nettside. Alle kvalifiserte søkere vil bli vurdert for ansettelse uavhengig av rase, farge, religion, kjønn, seksuell orientering, kjønnsidentitet, nasjonal opprinnelse eller veteranstatus. Tilgjengelige hjelpemidler og tjenester tilbys på forespørsel til personer med nedsatt funksjonsevne. Døve, hørselshemmede eller talehemmede kunder kan kontakte Relay Texas på 800-735-2989 (TTY) og 711 (Voice).

Carnival-inspirerte snacks og godbiter vil være tilgjengelig på messen.

Den nyetablerte stillingsmessen ved Palestinsk Regional Medical Center er en flott mulighet for arbeidssøkende å møte ansettelsesledere og utforske ulike karrieremuligheter innen helsevesenet. Med PRMCs omdømme som beste arbeidsplass flere år på rad, er det tydelig at de legger vekt på å skape en inkluderende og mangfoldig arbeidsmiljø. Søkere oppfordres til å ta med seg nødvendig identifikasjon og CV for å sikre en smidig søknadsprosess. Ikke gå glipp av sjansen til å delta på denne spennende stillingsmessen og muligheten til å bli en del av PRMCs dedikerte helsefellesskap.

Ofte stilte spørsmål (FAQ):

1. Når og hvor vil stillingsmessen ved Palestinsk Regional Medical Center finne sted?
Svar: Stillingsmessen vil finne sted på Palestinsk Regional Medical Center den 21. februar.

2. Hvilke typer stillinger vil være tilgjengelige på messen?
Svar: Ansettelsesledere for kliniske, kliniske støtte- og ikke-kliniske stillinger vil være til stede på messen.

3. Hvilken dokumentasjon trenger søkere å ta med seg?
Svar: Søkere bør ta med førerkortet, personnummerkortet og eventuell annen form for ID. Hvis de har et permanent oppholdskort og kan arbeide her, bør de ta med alt de trenger for å søke på en jobb, inkludert en CV hvis de har en.

4. Hva slags frynsegoder tilbyr PRMC ifølge deres nettside?
Svar: PRMC tilbyr omfattende frynsegoder, inkludert konkurransedyktig lønn, helsetilbud og muligheter for faglig utvikling.

5. Hvilke verdier legger PRMC vekt på som arbeidsgiver?
Svar: PRMC er en likestillingsarbeidsgiver som fremmer mangfold og inkludering i sitt helsefellesskap. Alle kvalifiserte søkere vil bli vurdert for ansettelse uavhengig av rase, farge, religion, kjønn, seksuell orientering, kjønnsidentitet, nasjonal opprinnelse eller veteranstatus.

6. Hvor kan personer med nedsatt funksjonsevne få hjelpemidler og tjenester?
Svar: Tilgjengelige hjelpemidler og tjenester tilbys på forespørsel til personer med nedsatt funksjonsevne. Døve, hørselshemmede eller talehemmede kunder kan kontakte Relay Texas på 800-735-2989 (TTY) og 711 (Voice).

7. Hva vil være tilgjengelig på messen?
Svar: Det vil være carnival-inspirerte snacks og godbiter tilgjengelig på messen.

Relaterte lenker:
Palestinsk Regional Medical Center