Partnership Brings Employment Opportunities to Veterans and Their Families in Tuscaloosa

Et nytt samarbeid mellom Tuscaloosa VA Medical Center og Chamber of Commerce of West Alabama skal hjelpe veteraner med å finne jobber. En kiosk som ble installert 5. februar, har som mål å skape oppmerksomhet rundt jobbmuligheter. Men det er ikke bare veteraner som kan dra nytte av dette tilbudet, familiemedlemmer og omsorgspersoner kan også delta i arbeidsmarkedet og søke på ledige stillinger.

Kiosken gir en unik fordel ved at den lar enkeltpersoner opprette en profil med CV-en sin som sendes direkte til potensielle arbeidsgivere. Derfra kan arbeidsgiverne følge opp søknadene. En jobbportal, opprettet av Chamber of Commerce of West Alabama og Region 3 Workforce Development Council, blir brukt for rask og enkel kommunikasjon.

Ved hjelp av kiosken sin chattefunksjon kan levende agenter svare på søkere. Vee Butler, yrkesrettspesialist ved Tuscaloosa VAMC, uttaler: “Muligheten til å få West Alabama Works-kiosken fysisk til stede, representerer vårt partnerskap med Tuscaloosas næringsliv.”

Medlemmer av Vocational Rehabilitation Center ved Tuscaloosa VAMC mener det er behov for bedre tilgang til jobbmuligheter for veteraner. “Denne kiosken er bare et av mange verktøy veteranene våre kan bruke for å finne jobb. Den støtter ikke bare inntekten deres, men hjelper dem også med å finne ny mening i livet når de arbeider mot behandlings-, økonomiske og personlige mål,” sier senterleder Allen Riley.

For de som besøker senteret for første gang, er West AlabamaWorks-kiosken plassert i gangen mellom spesialpleieklinikkene og kantinekafeen. Dette samarbeidet gir veteraner og deres familier en verdifull mulighet til å finne meningsfulle jobber i Tuscaloosa.

Ofte stilte spørsmål (FAQ) basert på hovedtemaene og informasjonen som presenteres i artikkelen:

1. Hva er formålet med samarbeidet mellom Tuscaloosa VA Medical Center og Chamber of Commerce of West Alabama?
– Formålet med samarbeidet er å hjelpe veteraner med å finne jobber.

2. Hvem kan dra nytte av jobbkiosken?
– Ikke bare veteraner, men også familiemedlemmer og omsorgspersoner kan dra nytte av jobbkiosken og søke på ledige stillinger.

3. Hva er den unike fordelen med kiosken?
– Kiosken lar enkeltpersoner opprette en profil med CV-en sin, som deretter sendes direkte til potensielle arbeidsgivere. Arbeidsgiverne kan deretter følge opp søknadene ved hjelp av en jobbportal opprettet av Chamber of Commerce of West Alabama og Region 3 Workforce Development Council.

4. Hvordan kan søkere få hjelp via kiosken?
– Kiosken har en chattefunksjon der levende agenter kan svare på søkernes spørsmål og gi assistanse.

5. Hvor er West AlabamaWorks-kiosken plassert?
– Kiosken er plassert i gangen mellom spesialpleieklinikkene og kantinekafeen for de som besøker senteret for første gang.

Nøkkelbegreper og faguttrykk:

– Tuscaloosa VA Medical Center: Medisinsk senter for veteraner i Tuscaloosa.
– Chamber of Commerce of West Alabama: Handelskammeret i West Alabama, en organisasjon som jobber for å fremme næringslivet i området.
– Jobbportal: En nettside eller plattform som brukes til å annonsere ledige stillinger og hjelpe jobbsøkere med å finne jobber.

Foreslåtte relaterte lenker:

Tuscaloosa VA Medical Center
Chamber of Commerce of West Alabama – West AlabamaWorks