Skap lidenskap på jobben: Fall igjen for karrieren din

Februar er kjærlighetens måned. En tid for å minnes, feire og gjenopplive følelsen for de menneskene og tingene vi elsker. Og det perfekte tidspunktet for å forelske seg i en ny karriere eller forelske seg på nytt i jobben vår.

Vi tilbringer en tredjedel av livet vårt på jobb. Ifølge en undersøkelse utført av Gallup er 85 prosent av arbeidstakere over hele verden misfornøyde med jobbene sine. Denne misnøyen tar en toll på vår fysiske helse, produktivitet og relasjoner. Men det trenger ikke å være slik!

Har du mistet den gnisten du en gang hadde for jobben din? Selv den beste jobben kan bli rutine etter en stund. Ikke gå rett til å søke etter en ny jobb. Prøv heller disse sikre måtene å gjenopplive lidenskapen:

Skap lidenskapen på nytt: Hva gjør par når bryllupsfasen er over? De vekker lidenskapen til live igjen. Og det er akkurat det du kan gjøre med jobben din: Gjeninnfør elementet av overraskelse – tilfør en liten mystikk og spenning til arbeidet ditt.

Kanskje betyr det å blande ting opp og gjøre oppgavene dine i en annen rekkefølge enn du pleier. Kanskje betyr det å henge opp inspirerende sitater på kontorplassen din som driver deg og motiverer deg. Det kan til og med bety å kle seg annerledes.

Uansett hva å vekke lidenskapen til live betyr for deg, få det til å skje! Gnisten vil tenne igjen på kort tid.

Hold ting friske: Monotoni er ikke bra for noen relasjon, inkludert den du har bygget med karrieren din. Unngå å falle i kjedsomhetens felle ved å introdusere nye aktiviteter i arbeidsdagen din.

Dette kan bety å holde deg oppdatert på egen utvikling ved å delta på kurs som er relatert til karriereveksten din, eller det kan innebære å påta deg et nytt ansvar som å lede en interessant initiativ i avdelingen din.

Du kan også holde ting friske på jobben gjennom dine relasjoner med kollegaer; vurder å ta en kaffe med en ny ansatt, eller utforske mentor-muligheter innenfor organisasjonen din. Læring er den ultimate afrodisiakum for hjernen.

Vær takknemlig: Det er et ordtak som sier: “Endre måten du ser på ting, og tingene du ser på vil forandre seg.” Denne universelle sannheten gjelder alle områder av livet vårt, fra personlige relasjoner til jobbene våre.

Finn grunner til å være takknemlig for jobben din, og du kan begynne å få mer glede av den. Hva er bra med jobben din? Hva liker du? Hvis det ikke fungerer, prøv å ha en takknemlighetsholdning for lønnen du mottar, som gjør det mulig for deg å ha tak over hodet og mat på bordet.

Fokuser på det positive: Det kan være enkelt å falle inn i negative tankemønstre. Feir seire i stedet for bare å fokusere på hva som kan forbedres. Sett av tid til å tenke på de beste sidene ved jobben din.

Hver fredag, lag en liste over tre gode ting som skjedde på jobben den uken. Spar disse listene og ta dem frem igjen når du trenger en oppmuntring.

Ta vare på deg selv: Noen ganger skyldes holdningen vår til arbeidet ikke selve jobben, men generelt dårlig helse – og det kan få alt til å virke dystert og håpløst, ikke bare arbeidet. Ta deg tid til å slappe av og få perspektiv.

Når du får nok søvn, trener regelmessig og spiser et sunt kosthold, vil energinivået ditt øke og holdningen din forbedres. Dette kan være alt som skal til for å forelske seg i jobben din igjen eller finne en jobb du elsker!

Alle relasjoner krever arbeid: Bryllupsfasen kan bare vare en begrenset tid. Og når den er over, krever det litt innsats å holde seg lykkelig og lidenskapelig.

Dette gjelder like mye for forholdet ditt til jobben din som det gjør for forholdet ditt til partneren din. Februar er det perfekte tidspunktet for å gjenoppleve de gamle følelsene og vekke gleden til live igjen.

ER DET TID FOR EN FORANDRING?

Ser du etter en ny jobb eller karriereendring? Berkshire County, som andre regioner i staten og landet, opplever utfordringer med tilbud og etterspørsel. Arbeidsgivere har utallige jobbmuligheter på grunn av mangel på arbeidstakere som er klare for jobb. Så det er det perfekte tidspunktet å finne en karriere du elsker!

Når en jobb ikke passer, passer den ikke. Ikke vær redd for å gjøre en endring når det er nødvendig. For de som er arbeidsledige eller ønsker en karriereendring, kan MassHire Berkshire Career Center hjelpe deg og koble deg til tusenvis av tilgjengelige muligheter i Berkshires.

Det arrangeres dusinvis av jobbmesser, workshops og seminarer som kan hjelpe deg med å utforske styrkene dine, øke selvtilliten din og lande den fantastiske jobben. Det er også muligheter for å lære nye ferdigheter og få tilknytning til utdannings- og opplæringsprogrammer som kan hjelpe deg på veien. Ta kontakt på masshireberkshirecc.com i dag slik at vi kan sette deg på veien mot suksess.

Det er Valentinsdagen. Det er på tide å være takknemlig igjen, med mange grunner til å elske jobben din igjen og komme tilbake på rett spor. Ta deg tid til å tenke på tipsene ovenfor, fokuser på det positive, lær nye ferdigheter og start oppdraget med å finne en jobb du elsker eller falle på nytt for den jobben du allerede har!

Vanlige spørsmål basert på hovedtemaene og informasjonen presentert i artikkelen:

1. Hvordan kan jeg gjenopplive lidenskapen for jobben min?
2. Hvordan kan jeg holde ting friske i karrieren min?
3. Hvorfor er takknemlighet viktig for å være glad i jobben min?
4. Hvilke positive tanker kan hjelpe meg med å elske jobben min?
5. Hva kan jeg gjøre for å ta vare på meg selv og forbedre holdningen min til jobben?
6. Hvor kan jeg finne informasjon om jobbmuligheter og karriereendringer i Berkshire County?
7. Hva slags støtte kan MassHire Berkshire Career Center gi meg for å finne en ny jobb eller karriereendring?
8. Hvordan kan jeg lære nye ferdigheter og få tilgang til utdanning og opplæring som kan hjelpe meg i karrieren min?
9. Hva kan jeg gjøre for å elske jobben min igjen på Valentinsdagen?

Nøkkelbegrep og faguttrykk brukt i artikkelen:

1. Misnøyde: følelse av utilfredshet eller misfornøyelse.
2. Rutine: en fast og gjentagende måte å gjøre ting på.
3. Lidenskap: sterk følelse av entusiasme eller kjærlighet for noe.
4. Monotoni: mangel på variasjon eller spenning; kjedsomhet.
5. Afrodisiakum: noe som stimulerer eller øker seksuell lyst eller tiltrekning.
6. Holdning: en persons oppfatning, tro eller holdning til noe.
7. Styrker: personlige egenskaper eller ferdigheter som man er spesielt god på eller har talent for.
8. Selvtillit: troen og tilliten man har til sine egne evner eller verdier.
9. Jobbmesser: arrangementer der arbeidsgivere og jobbsøkere møtes for å diskutere jobbmuligheter.
10. Opplæringsprogrammer: programmer som gir undervisning eller trening for å lære nye ferdigheter eller forbedre eksisterende ferdigheter.

Foreslåtte relaterte lenker til hoveddomene (ikke underområder):

MassHire Berkshire Career Center (masshireberkshirecc.com)

De foreslåtte lenkene fører til MassHire Berkshire Career Center sin nettside.