Utdanning ved Indian Institute of Management Ahmedabad (IIMA) gir økte karrieremuligheter i en krevende jobbmarked

I det som har vært et tøft år for jobbmarkedet, har Indian Institute of Management Ahmedabad (IIMA) opplevd økt deltakelse av bedrifter og et bredere utvalg av stillinger som tilbys studentene i PGP-klassen av 2024. Den endelige plasseringsprosessen ble avsluttet mandag.

Prosessen endte med plassering av alle studentene i PGP-klassen, ifølge en offisiell uttalelse fra IIMA på tirsdag. Professor Ankur Sinha, leder for plassering ved IIMA sa: “Selv i et tøft år for jobbmarkedet, har IIMA sett en stor mengde rekruttere som deltar i plasseringsprosessen. Også i år har vi sett en økning i deltakelsen av bedrifter, og variasjonen av stillinger har vært større. Fullføringen av plasseringsprosessen innen tre klusterdager vitner om den høykvalitets læringsopplevelsen ved instituttet og den robuste plasseringsprosessen som gir tilstrekkelig fleksibilitet for både rekrutterere og studenter. Plasseringen i år indikerer at etterspørselen etter høykvalitets talenter fortsetter å vokse i et både gunstig og utfordrende jobbklima. Det demonstrerer også styrken i forholdet vi har bygget opp med våre rekrutterere gjennom tiårene, og den tilliten de har til IIMA-merket.”

I løpet av Cluster 3 av den endelige plasseringsprosessen gjennomførte IIMA plassering av åtte kohorter, inkludert BFSI, Analytics & IT Consulting, Core Manufacturing & Infrastructure, Renewable Energy & Greentech, Government Enterprises, Enterprise Tech, FinTech og Logistics. Silver Consumer Electricals Pvt Ltd i Core Manufacturing & Infrastructure-kohorten tilbød fem stillinger, det høyeste antallet for klusteret. BFSI-kohorten tilbød det nest høyeste antallet stillinger etter Core Manufacturing & Infrastructure. Kluster 3 inkluderte bedrifter som Tata Steel, NPCI, Jio Financial Services, Newgen Software Tech Ltd, Javis, BNP Paribas, Axis Bank, S&P Global, med flere. Mange nye rekrutterere deltok i år på tvers av kohortene, inkludert Waree og Jio Financial Services. Det ble også innvilget mange “drømmeapplikasjoner” som studentene benyttet seg av, noe som understreker formålet med kandidat-rekrutterer-matchen som Cluster-Cohort-plasseringssystemet tilbyr, la uttalelsen til.

Ofte stilte spørsmål:

1. Hva er PGP-klassen ved Indian Institute of Management Ahmedabad (IIMA)?
PGP-klassen ved IIMA refererer til studentene som er registrert for en Post Graduate Program (PGP) ved instituttet.

2. Hvordan har jobbmarkedet vært for IIMA i år?
Selv om jobbmarkedet har vært tøft, har IIMA opplevd økt deltakelse av bedrifter i plasseringsprosessen.

3. Har IIMA sett en økning i variasjonen av stillinger som tilbys studentene?
Ja, IIMA har sett en økning i variasjonen av stillinger som tilbys studentene i PGP-klassen av 2024.

4. Hvordan vitner fullføringen av plasseringsprosessen innen tre klusterdager om læringsopplevelsen ved instituttet?
Fullføringen av plasseringsprosessen innen tre klusterdager vitner om den høykvalitets læringsopplevelsen ved instituttet og den robuste plasseringsprosessen som gir tilstrekkelig fleksibilitet for både rekrutterere og studenter.

5. Hvilke kohorter ble inkludert i Cluster 3 av plasseringsprosessen?
Cluster 3 av plasseringsprosessen inkluderte åtte kohorter: BFSI, Analytics & IT Consulting, Core Manufacturing & Infrastructure, Renewable Energy & Greentech, Government Enterprises, Enterprise Tech, FinTech og Logistics.

6. Hvilke rekrutterere deltok i Cluster 3?
Noen av rekruttererne som deltok i Cluster 3 inkluderer Tata Steel, NPCI, Jio Financial Services, Newgen Software Tech Ltd, Javis, BNP Paribas, Axis Bank og S&P Global.

7. Hvilken bedrift tilbød det høyeste antallet stillinger i Core Manufacturing & Infrastructure-kohorten?
Silver Consumer Electricals Pvt Ltd tilbød fem stillinger i Core Manufacturing & Infrastructure-kohorten, det høyeste antallet for klusteret.

8. Hva er formålet med Cluster-Cohort-plasseringssystemet til IIMA?
Formålet med Cluster-Cohort-plasseringssystemet til IIMA er å matche kandidater med rekrutterere og tilbyr en kandidatrekrutterer-matchopplevelse.

Related links:
IIMA offisiell nettside
Jio Financial Services
Tata Steel