Nye programmer på alle College of New Caledonia-campus vil hjelpe mennesker med å lykkes i turisme- og gjestfrihetssektoren samtidig som de støtter det regionale arbeidsmarkedet

College of New Caledonia (CNC) lanserer to nye programmer som vil hjelpe studenter med å utvikle ferdigheter innenfor turisme- og gjestfrihetssektoren, samtidig som de støtter det regionale arbeidsmarkedet. De to programmene, “Community Ambassador in Tourism and Hospitality” og “Skilled Worker Access”, er spesifikke for sektoren og gir opplæring til studenter som står overfor flere barrierer når det gjelder sysselsetting.

CNCs president, Cindy Heitman, mener utdanning kan gi håp for mennesker, og at det viktigste de kan tilby studentene er tilgang til læring som anerkjenner deres unike situasjoner og skaper muligheter for dem. Programmene vil gi studentene mulighet til å utvikle ferdighetene sine og finne arbeid på alle seks av CNCs campus.

“Community Ambassador in Tourism and Hospitality” er et 12-ukers program som tilbyr opplæring for inngangsnivåjobber i sektoren. Studentene vil få en oversikt over turisme- og gjestfrihetsbransjen, inkludert hotell- og restauranttjenester, arrangementplanlegging og økonomistyring.

“Skilled Worker Access” er et 16-ukers program som støtter arbeid innenfor byggebransjen. Studentene vil få opplæring i blant annet bruk av kraner og gaffeltrucker, bygningstjenester, førstehjelp på arbeidsplassen, trafikkstyring, brannslukking/fangenskap og fallbeskyttelse.

Provinssregjeringen har bevilget 3,5 millioner dollar for å lansere disse programmene. Målet er å gi alle innbyggere i British Columbia muligheten til å utvikle ferdigheter som fører til meningsfull sysselsetting. Selina Robinson, minister for høyere utdanning og fremtidens ferdigheter, uttalte at CNCs nye programmer støtter studenter som møter flere barrierer ved å utvikle ferdigheter for jobber innenfor etterspurte sektorer, samtidig som de bidrar til å bygge en sterkere og mer inkluderende økonomi.

Disse programmene vil starte opp dette året på alle CNC-campus.

Ofte stilte spørsmål (FAQ):

1. Hva er formålet med de nye programmene som College of New Caledonia (CNC) lanserer?
– Målet med programmene er å hjelpe studenter med å utvikle ferdigheter innenfor turisme- og gjestfrihetssektoren, samtidig som de støtter det regionale arbeidsmarkedet.

2. Hva er navnet på de to programmene?
– De to programmene heter “Community Ambassador in Tourism and Hospitality” og “Skilled Worker Access”.

3. Hvilken sektor er programmene spesifikke for?
– Programmene er spesifikke for turisme- og gjestfrihetssektoren.

4. Hva slags opplæring tilbyr programmet “Community Ambassador in Tourism and Hospitality”?
– Dette programmet tilbyr opplæring for inngangsnivåjobber i turisme- og gjestfrihetsbransjen, og dekker emner som hotell- og restauranttjenester, arrangementplanlegging og økonomistyring.

5. Hva slags opplæring tilbyr programmet “Skilled Worker Access”?
– Dette programmet gir opplæring innenfor byggebransjen, med fokus på bruk av kraner og gaffeltrucker, bygningstjenester, førstehjelp på arbeidsplassen, trafikkstyring, brannslukking/fangenskap og fallbeskyttelse.

6. Hvor mye penger har provinsregjeringen bevilget til lanseringen av programmene?
– Provinssregjeringen har bevilget 3,5 millioner dollar til lanseringen av programmene.

7. Hva er målet med programmene ifølge Selina Robinson, minister for høyere utdanning og fremtidens ferdigheter?
– Målet med programmene er å gi alle innbyggere i British Columbia muligheten til å utvikle ferdigheter som fører til meningsfull sysselsetting, samtidig som de bidrar til å bygge en sterkere og mer inkluderende økonomi.

Relaterte lenker:
CNC-hjemmeside