Revolutionerer ansettelsesprosessen for SAICA-traineer med AI-drevne plasseringer

Sør-Afrika (13. februar 2024) – Det er utrolig å tenke på at nedstengningen av universiteter og verden som helhet satte alt på pause. Det var i en uformell samtale om dette temaet at ideen til UNLOCK, “Uber” for veiledning, ble født. Jeg intervjuet en av grunnleggerne, Luke Tollman, tilbake i 2020, og det var begynnelsen på noe stort.
Men det er fire år siden den samtalen, og Luke har startet noe nytt som nå revolusjonerer ansettelsesprosessen for SAICA-traineer ved hjelp av AI-drevne plasseringer.
Jeg liker å tenke på det som “2024 P-Net for unge fagfolk”, selv om jeg ikke er sikker på om navnet vil feste seg.
La oss se hva Luke har å si:

Good Things Guy-podcasten er en kilde til positivitet og inspirasjon som har strømmet ut i luften siden 2014. Skapt av Brent Lindeque, er denne podcasten et reservoar av oppløftende historier og hjertevarmende fortellinger fra forskjellige deler av verden.
På kjernen er Good Things Guy-podcasten en feiring av menneskets ånd. Den fremhever gode gjerninger, mot og generøsitet som ofte går ubemerket hen i hverdagens jag. Gjennom engasjerende intervjuer og innsiktsfulle samtaler avdekker podcasten de bemerkelsesverdige handlingene til vanlige mennesker som gjør ekstraordinære bidrag i sine samfunn. Mer enn bare historiefortelling, skaper Good Things Guy-podcasten en følelse av tilhørighet og samhørighet. Den inspirerer lyttere til å omfavne vennlighet og bidra til en positiv forskjell i sine egne sfærer av innflytelse.
Podcasten minner oss om at selv i møte med utfordringer og usikkerhet finnes det en overflod av godhet og håp som venter på å bli oppdaget.

Kilde: Aptihire
Ikke gå glipp av de gode nyhetene. Last ned Good Things Guy App nå på Apple eller Google.
Har du noe å legge til i denne historien? Del det gjerne i kommentarfeltet eller følg GoodThingsGuy på Facebook og Twitter for å holde deg oppdatert om gode nyheter mens de skjer. Du kan også dele dine gode nyheter med oss ved å klikke her eller følge lenken nedenfor for å lytte til Good Things Guy Podcast med Brent Lindeque – Sør-Afrikas egen Good Things Guy. Han har en misjon om å endre hva verden fokuserer på, og han tror virkelig at det er gode nyheter rundt oss. I Good Things Guy-podcasten vil du møte hverdagshelter og høre deres utrolige historier.

Relatert historie
Du kan også se en episode av Good Things TV nedenfor, en serie som ble skapt for å tilby sørafrikanere balanse i en verden som føles fylt av konstant dårlige nyheter. Vi er her for å minne deg på at det fortsatt skjer så mange gode ting i Sør-Afrika, og vi håper å etterlate deg med en stolthet over å være sørafrikaner.

Facebook-kommentarer

Vanlige spørsmål (FAQ) basert på hovedtemaene og informasjonen presentert i artikkelen:

1. Hva er UNLOCK?
UNLOCK er en veiledningstjeneste som blir referert til som “Uber” for veiledning. Den ble født som en idé under nedstengningen av universiteter og verden som helhet.

2. Hvem er Luke Tollman?
Luke Tollman er en av grunnleggerne av UNLOCK og har startet noe nytt som revolusjonerer ansettelsesprosessen for SAICA-trainees ved hjelp av AI-drevne plasseringer.

3. Hva er Good Things Guy-podcasten?
Good Things Guy-podcasten er en kilde til positivitet og inspirasjon opprettet av Brent Lindeque i 2014. Podcasten feirer menneskers handlinger av godhet, mot og generøsitet som ofte ikke får oppmerksomhet i hverdagen. Den skaper en følelse av tilhørighet og inspirerer lyttere til å omfavne vennlighet og bidra til en positiv forskjell i sine egne innflytelsessfærer.

4. Hvordan kan jeg lytte til Good Things Guy-podcasten?
Du kan lytte til Good Things Guy-podcasten ved å laste ned Good Things Guy-appen på Apple eller Google. Du kan også følge GoodThingsGuy på Facebook og Twitter for å holde deg oppdatert om gode nyheter mens de skjer.

5. Er det andre relaterte ressurser?
Ja, du kan se en episode av Good Things TV, en serie som er skapt for å tilby balanse i en verden som føles fylt av dårlige nyheter i Sør-Afrika.

Viktige begreper og uttrykk:

– UNLOCK: En veiledningstjeneste som blir referert til som “Uber” for veiledning.
– SAICA: The South African Institute of Chartered Accountants, en profesjonell organisasjon for regnskapsførere i Sør-Afrika.
– AI-drevne plasseringer: Plasseringer som er drevet av kunstig intelligens.
– Good Things Guy: En podcast og app som feirer gode handlinger og inspirerer til positiv endring.

Relaterte lenker:
Good Things Guy App
Good Things Guy Podcast
Good Things TV
GoodThingsGuy på Facebook
GoodThingsGuy på Twitter